Emocions

7a sessió del CIM

Dimarts passat vam fer la 7a i darrera trobada de feina del curs. Us deixem l’acta realitzada amb les anotacions d’en Dani H., de 6è de l’escola Santiga.

ACTA DE LA SESSIÓ 7

Assistents:

Anna M, Ariadna R, Carolina H, Daniel H, Elsa V, Eric G, Érica A, Ferran P, Francesco I, Héctor R, Marc S, Maria O, Marta M, Maximilian L, Nisrin L, Paula R, Pol M, Queralt A, Rim O i Yaiza G.

Ordre del Dia:

  • Acords grupals
  • Ruleta
  • Diari de camp
  • Avaluació i propostes

Desenvolupament de la sessió:

Després de l’habitual lectura dels nostres diaris de camp, vam procedir a clarificar aspectes de cara al Ple del CIM de dimarts vinent. També vam comentar com es desenvoluparia l’assaig de dijous. Hem proposat que les persones que vulguin poden portar el seu diari de camp el dia del Ple, de manera que ens puguem escriure dedicatòries o frases per recordar el procés del CIM d’aquest curs.

Hem seguit amb un resum de la feina feta durant aquest any. També hem pogut prendre nota d’opinions dels diferents participants.

Com a tancament, hem fet un joc online sobre diferents aspectes que hem après durant les sessions i que recordem. Finalment, hem recollit algunes propostes sobre quins temes seria interessant poder tractar el curs vinent al CIM.

L’assaig del Ple del CIM serà dijous 3 de juny a les 17:00. Només participen les persones representants que llegiran el text.

El Ple del CIM serà dimarts dia 8 de juny a les 17:30.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s