Millorem la separació i el reciclatge de residus. Encàrrec del curs 2017-2018

L’encàrrec que es planteja al Consell Infantil Municipal per al curs 2017-2018 és aportar idees per millorar la separació i el reciclatge de residus.

Mitjançant diverses propostes recollides pels infants en les seves respectives escoles i amb l’ajuda dels dinamitzadors del consell i de l’equip de tècnics i regidors de l’ajuntament, l’objectiu de les conselleres i consellers és millorar la gestió dels residus del municipi.

Per a aconseguir-ho, comptarem amb rescursos i ajudes visuals i fotogràfiques, testimonis d’especialistes i d’experts en la matèria tractada. Les propostes recollides seran analitzades i després d’un procés de selecció en el que entre tots decidirem quines son les alternatives més viables per a la millora del municipi ens desplaçarem a l’ajuntament, on seran els propis infants els encarregats d’exposar les seves idees i propostes de millora.

Aquesta iniciativa és una oportunitat per a rebre i entendre la visió que tenen els infants del municipi sobre una temàtica determinada, fet que és de gran ajuda per a poder tractar i millorar diferents aspectes municipals.