CAMPANYA DESEMPANTALLA’T

Des del Consell Infantil Municipal, volem llançar una campanya de sensibilització sobre l’ús de les pantalles entre els infants i els joves de Santa Perpètua: Desempantalla’t!

Per poder-la elaborar recollint el màxim d’idees, necessitem la vostra participació  com a grup-classe i enriquir així les propostes que farem arribar a l’Ajuntament el dia del Ple Municipal del CIM! Per fer-ho, us proposem quatre grans àmbits sobre els quals pensar iniciatives o petites accions que ens ajudin a tenir una relació saludable i positiva amb totes les pantalles que ens envolten. Els àmbits o blocs sobre els que heu de pensar propostes són: “jo”, “la família”, “l’escola” i a nivell de “la ciutat”. Totes aquestes idees les heu de posar en comú i recollir tot el grup-classe abans del pròxim 19 de Març; aquest dia els consellers i conselleres les hauran de portar al CIM per comentar-les amb els altres membres del Consell Infantil. 

 

Aquí us deixem la fitxa amb la informació de l’activitat i alguns exemples que us poden servir d’inspiració. També us facilitem un decàleg de bones pràctiques amb l’ús de les tecnologies digitals, d’on podreu extreure idees per algun dels àmbits que us proposem (Font: Hospital Sant Joan de Déu).