Sin categoría

5a trobada del Consell d’Adolescents!

n començar l’acte l’Andrea i l’Àfrica ens van fer definir les paraules assetjament sexual i abús sexual, tots teníem teories semblants i que definien bastant bé aquests dos termes, però no acabaven de ser molt acurades.

Ens van llegir diferents casos ficticis de gent que havia viscut algun cas d’assetjament o abús sexuals, vam respondre algunes preguntes relacionades amb cada situació, posant-nos en el paper de la víctima, de l’assetjador, d’un company… perquè cadascú expliques com reaccionaria en cada opció.

En acabar de llegir cada cas, vam entendre millor cada situació d’abús i assetjament, per tant ens van afirmar amb més detall els seus significats.

Assetjament sexual: consisteix en demanar reiteradament contactes sexuals amb una persona que els rebutja.

Abús sexual: és un delicte que consisteix en accedir al cos d’una persona sense el seu consentiment, perquè no té les facultats o no es troba en estat òptim per consentir l’apropament.

Després, vam parlar de com ens semblava l’edat de consentiment sexual a Espanya, que abans era a partir dels 13 anys i ara és a partir dels 16.

Tancament 

Finalment, vam llegir les propostes per exposar a l’ajuntament, vam canviar algunes que no ens acabaven de semblar coherents i vam afegir algunes idees més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s