Sin categoría

Acta de la primera sessió del Consell d’Adolescents

Número 1

Data: 17/03/2022

Assistents: Gabriela Santiago, Ruth Paredes, Raúl Sánchez, Agnès Morral, Lorea Granados, Miguel Àngel Ortiz, Adriel Burillo, Carlota Martínez, Ainoa Alfaro, Chaymae Akalcuch, Helena Cardador, Jara Egea, Biel Gilbert, Sara Escobar, Lucía Mández, Clara Romero, Lucía González, Enrique Rubio, David Reyes, Ivet Vives, Nil Contreras, Queralt Alonso, Bruno Arderiu, Nerea Ubieto, Albert López, Jan Plaza, Jailin Ambrosio, Jordi Gómez, Joan Canalejas i Carlos García.

Dinamitzadors/es: Alba V., Andrea S.

Ordre del dia:

  • Benvinguda / Presentació
  • Dinàmica per introduir el tema escollit
  • Debat

Desenvolupament de la sessió

Es van presentar les dinamitzadores i també la regidora d’Infància i Adolescència, i el regidor d’Educació de l’ajuntament, per tal de presentar i donar a conèixer el que es faria en el nou Consell d’Adolescents municipal: treballar la temàtica de l’assetjament.

Durant la dinàmica vam anar coneixent les opinions dels diferents representants i els seus punts de vista, mitjançant un debat, amb la finalitat que tots arribéssim a una mateixa conclusió i punt de partida.

Tancament

Aquesta primera trobada va concloure amb l’opinió de tots els representants i la intenció de millorar la nostra ciutat treballant durant el que resta de curs escolar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s