Sin categoría

Primera trobada: Consell Adolescent Municipal!

Dijous 17 de març ens vam reunir amb trenta representants dels instituts Estela Ibèrica, Institut escola Santiga, Institut Rovira-Forns, Escola Tabor, Escola Sagrada Família i de l’Escola Barcanova, a la biblioteca del centre Estela Ibèrica.

Predisposats a treballar la temàtica que els ocupa aquest any, l’assetjament, els assistents van aprofitar l’espai per comentar i compartir tot allò que els inquietava. Van crear un clima de confiança i respecte, on tothom qui ho va voler va poder expressar-se, sense sentir-se jutjat.

La primera proposta que els joves farien als centres educatius, va sorgir de manera espontània: A l’institut no hi tenim un espai com aquest, on poder parlar tranquil·lament d’aquest tema que ens pot afectar, més o menys directament, segons el cas, va dir una de les estudiants.

Utilitzant diferents dibuixos disparadors, on s’hi veien representats i s’hi intuïen diferents tipus d’assetjament (verbal, físic, social, sexual, escolar, laboral, ciberassetjament…), vam poder introduir diferents conceptes i debatre’ls, compartint les reflexions i experiències personals amb la resta del grup.

Vam destacar la importància dels observadors, les persones que presencien els atacs de l’assetjador. En les properes sessions treballarem per disposar de diferents estratègies per fer front a aquestes situacions.


Escoltant als representants de l’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

Gràcies pel vostre temps, la vostra actitud i bona predisposició! A la següent trobada més i millor!

Bona feina, joves! Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s