Emocions

6a sessió del CIM

Dimarts ens vàrem trobar per la 6a sessió de treball. Podeu consultar a continuació l’acta de la sessió, a partir de les informacions recollides per la companya representat Anna V., de 5è de l’escola Santa Perpètua.

Foto de la 6a sessió del CIM 2020/21

ACTA DE LA SESSIÓ 6

Assistents: Anna M, Anna R, Anna V, Ariadna R, Carolina J, Claudia M, Daniel H, Elsa V, Eric G, Érica A, Francesco I, Héctor R, Íker V, Iria H, Jana G, Margaux N, Maria O, Marta M, Maximilian L, Paula R, Pol M, Queralt A, Rim O i Yaiza G.

Ordre del Dia

  • Acords grupals
  • Ruleta
  • Representants
  • Diari de camp
  • Votacions de les propostes

Desenvolupament de la sessió:

Representants

Hem conegut a les persones que faran de representants de la seva escola. La seva tasca serà la de presentar al Ple municipal les conclusions del treball que ha desenvolupat el CIM aquest curs.

Aquestes persones seran: Hèctor (Bernat de Mogoda), Maria (La Florida), Elsa (Santa Perpètua), Paula (Santiga), Margaux (Els Aigüerols), Maximilian (Sagrada Família) i Pol (Tabor).

Diari de camp

Com a les altres sessions del CIM, vam comentar les observacions que hem pogut recollir aquestes setmanes sobre què ens agradaria poder mantenir i canviar del nostre municipi per poder estar més contentes i contents a l’hora de viure.

Algunes de les propostes tenien a veure a activitats que es poden fer des de l’escola, tot i que moltes altres les podem portar a terme nosaltres.

Votacions de les propostes

A l’anterior sessió ens vam separar per 3 grups però a aquesta vam votar per algunes de les propostes que vàrem treballar anteriorment, a partir del que va quedar recollit al qüestionari. Com ho hem fet? Molt senzill: Vam entrar a una pàgina web anomenada Mentimeter, vam posar uns codis i només calia respondre de l’1 al 5. Finalment, només esperar que la resta de participants finalitzessin i poder veure els resultats al moment.

Tancament i encàrrec per la Propera Sessió

El pròxim dia ens centrarem a avaluar com ha anat el CIM d’enguany. Les properes observacions que hem de recollir als diaris de camp les hem d’enfocar a propostes per millorar la participació del CIM en cursos vinents.

La propera sessió serà dia 1 de juny de 17:15 a 18:45.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s