Emocions

4a sessió del CIM

Dimarts de la setmana passada, dia 2 de març, ens vàrem trobar a la quarta sessió de treball del CIM.

Us presentem a continuació l’acta del que es va tractar, a partir de les anotacions preses per part d’en Ferran, company de 6è de l’escola La Florida.

Fins aviat!

ACTA DE LA SESSIÓ 4

Data: 02/03/21

Assistents:

Alba, Anna M., Anna R., Anna V., Ariadna, Claudia, Daniel, Elsa, Eric, Érica, Ferran, Francesco, Héctor, Íker, Iria, Jana, Julia, Marc, Margaux, Maria, Marta M., Maximilian, Nisrin, Paula, Pol, Queralt i Rim.

Ordre del Dia

  • Acords grupals
  • Ruleta
  • Diari de camp
  • Debat sobre el benestar

Desenvolupament de la Sessió

Vàrem explicar i traslladar algunes de les propostes recollides al diari de camp. També es va donar resposta a altres observacions fetes a la sessió anterior.

A l’activitat, primer ens van dividir en tres grups. Un grup era el benestar social, un altre era benestar físic i l’altre era benestar psicològic. Cada grup tenia l’encàrrec de debatre 4 preguntes sobre quins aspectes generen benestar a la família, a l’escola, entre nosaltres i a la comunitat. Després, entre tots els participants van parlar de totes les respostes de tots els grups.

Finalment, vam explicar que amb totes aquestes idees es faria un qüestionari per contestar altres infants de 5è i de 6è de Santa Perpètua. Les respostes ens serviran per treballar les propostes que haurem de presentar a l’Ajuntament.

Tancament i encàrrec per la Propera Sessió

  • Seguir parant atenció al que passa al municipi.
  • Estar atentes i atents al correu per quan ens arribi l’enllaç. Amb aquest enllaç es podrà accedir al qüestionari que haurem de fer arribar a la resta de companyes i companys de 5è i 6è de la nostra escola.
  • Aquest qüestionari s’haurà de respondre abans de les vacances de Setmana Santa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s