Bon ús de pantalles

Campanya Desempantalla’t amb el CIM!

Desempantallat_CIM20
Durant el confinament, els Consellers i conselleres s’han mantingut actius en relació a l’encàrrec d’aquest curs: el bon ús de les pantalles. Han reflexionat sobre el consum de la tecnologia durant el confinament a partir d’un formulari, on s’han recollit les pantalles més utilitzades, la mitjana d’ús diari i la seva percepció en relació a l’augment d’hores d’utilització. També han parlat de les activitats no tecnològiques que han descobert o practicat durant el confinament, i ens vam adonar que n’hi havia de molt interessants i divertides. Molts d’ells i elles havien començat a cuinar, o havien redescobert jocs i activitats creatives.
És a partir d’aquí, que neix la proposta entre els dinamitzadors i els/les representants de gravar petits vídeos parlant, mostrant o realitzant aquestes activitats per animar a la resta d’infants i joves del municipi a deixar una mica de banda les pantalles i gaudir de propostes no tecnològiques d’entreteniment individual o en família.
El resultat és la campanya: Desempantalla’t amb el CIM! Aquí us deixem el vídeo…us animeu a desempantallar-vos amb nosaltres?!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s