Sin categoría

Suspesa la sisena trobada del CIM

pills on gray background

Seguint les indicacions i mesures de contenció del coronavirus, es suspèn la sisena trobada del CIM programada per al dijous 19 de març.

En quant sigui possible, reprendrem la nostra activitat per concloure la gran tasca que ha fet el CIM sobre els bons usos de les pantalles durant el que portem de curs.

En aquest sentit, us recordem que tenim penjada al blog tota la informació sobre les activitats i recursos que hem utilitzat en les diverses sessions; en l’espai del Treball a l’Aula, a més, disposeu de la fitxa de preparació de la campanya que volem llençar des del CIM de Santa Perpètua: Desempantalla’t !

coronavirus1

Perquè us serveixi d’inspiració, us deixem aquí una acció similar que va realitzar el Consell d’Infants de El Prat del Llobregat sobre els usos de les xarxes socials i el ciberassatjament…Podem prendre idees oi?!

Aprofitem per desitjar a les nostres conselleres i consellers, i a tot l’alumnat i  les seves famílies, molts ànims amb el #joemquedoacasa ! Són moments difícils, però també l’oportunitat d’estar junts, d’escoltar-nos, de divertir-nos plegats i ser molt creatius!

child plays in an astronaut costume and dreams of becoming a spaceman.

Quedem com sempre a la vostra disposició per tot allò que sigui necessari: el canal de comunicació habitual a través de la coordinadora del CIM, la Teresa Fontbona del Servei d’Educació, continua operatiu (fontbonamt@staperpetua.cat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s