Bon ús de pantalles

Iniciem el CIM 2019-2020! Primera sessió del curs.

El dijous 17 d’octubre, al Centre Cívic El Vapor, es va donar el tret de sortida al nou curs del Consell Infantil Municipal de Santa Perpètua. El Regidor, Pere Garcia, va presentar l’encàrrec a les noves conselleres i consellers, que aquest any treballaran sobre el bon ús de les pantalles i la prevenció de les conductes de risc, sota el lema Desempantalla’t! 

Enguany, el CIM incorpora els representants de 6è de primària, juntament amb els de 5è. S’implementa així una altra de les demandes de les conselleres i consellers del curs passat, que van sol·licitar poder formar part del CIM durant un segon any, i ajudar als seus nous companys i companyes a conèixer el funcionament d’aquest òrgan de representació infantil.

Durant la primera trobada, es van realitzar diverses dinàmiques de grup per trencar el gel i començar a fer coneixença entre tots els membres, i vàrem començar a introduir-nos en la temàtica de les pantalles. En aquest sentit, es va realitzar una pluja d’idees sobre les principals pantalles que fem servir en el nostre dia a dia, què ens fan sentir, com les utilitzem habitualment i la quantitat d’hores setmanals que passem davant d’elles…els resultats ens van sorprendre a tots!!!

Seguirem fent descobriments durant la propera sessió que realitzarem el 21 d’octubre, de 17:15h a 18:45h, al Centre Cívic El Vapor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s