Igualtat de Gènere

TERCERA TROBADA DEL CONSELL INFANTIL MUNICIPAL

El proppassat dijous 21 de març, al Centre Cívic El Vapor, va tenir lloc la tercera trobada del CIM. Va ser una sessió de treball intensa i profitosa, on les Conselleres i Consellers van començar a identificar necessitats i plantejar propostes en els 4 àmbits de l’encàrrec sobre Igualtat d’enguany: el personal, l’escolar, el familiar i el municipal.

Durant la primera part de l’activitat, es va treballar per grups les fitxes d’observació de l’entorn que tenien com a deures (més informació) :

  1. Observem l’escola.
  2.  Fem un mapa sonor del nostre entorn.
  3.  Qui fa les feines a casa?

Se’ls va demanar que posessin en comú els resultats i fessin una síntesi de les principals conclusions per exposar-les a la resta del grup, i poder treballar una anàlisi conjunta.

A partir de la posada en comú dels resultats, es van començar a identificar situacions o elements no igualitaris de l’entorn quotidià, que van ser anotats en un mural. Aprofundint i reflexionant sobre aquestes necessitats, els membres del CIM van començar a definir propostes que voldrien traslladar al Ple del dia 2 de maig.

Finalment, les conselles i els consellers es van adherir a la campanya  de Centres Cívics “La Primavera la Xarxa Altera”, juntament amb el Regidor d’Educació Antonio Egea, qui va estar present durant aquesta tercera trobada, acompanyant als membres del CIM i col·laborant en la dinamització de les activitats.

Una sessió fantàstica! Moltes gràcies a tots i totes! No us oblideu dels deures i del treball a l’aula! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s