Notícies

Activitats de sensibilització sobre la diversitat funcional a les escoles de Santa Perpètua

Continuant amb l’encàrrec, la diversitat funcional al nostre poble, en les últimes setmanes de maig s’han organitzat un seguit de jocs i dinàmiques a totes les escoles del poble pels alumnes de 5è.
Aquestes jornades dinamitzades per ECOM, associació que treballa per i amb les persones amb diversitat funcional, consistien en un seguit de tallers simultanis que tenien com a principal objectiu que els infants experimentessin les diferents dificultats que es poden trobar les persones amb diversitat funcional.

2016-05-19-PHOTO-00000367
Miro com pinto, per exemple, era una activitat on els alumnes havien de pintar amb el peu o amb la boca. Un circuit amb cadira de rodes, els hi servia per conèixer els obstacles que es poden trobar en el seu dia a dia. I jo com ho faig? Era el títol de l’activitat que els feia posar-se en la pell d’una persona amb discapacitat intel·lectual.


Acabem amb les paraules del mateixos infants sobre aquesta activitat “Ens constava molt fer les activitats, era difícil. Ens ha ajudat a saber que poden sentir les persones amb diversitat funcional i també ens ho hem passat molt bé”
Sens dubte, ha estat una bona cloenda del treball realitzat al Consell Infantil Municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s