Sin categoría

Les dues darreres reunions del Consell

El passat dijous 21 d’abril es va dur a terme la 5a trobada del Consell Infantil Municipal.
En aquesta, vam tenir la visita de VallèsEduca, del canal Terrassa, perquè volen fer un reportatge del què representa el Consell Infantil Municipal.

Tot seguit amb la feina realitzada des de les diferents escoles del poble, vam poder exposar i finalment elaborar un plegat de propostes de millora per a les persones amb diversitat funcional . Un cop més moltes gràcies per la col•laboració que demostren les escoles en aquesta tasca.

Aquest recull de propostes, es va continuar en la sessió d’ahir, l’última de tot el curs, on a més a més, vam poder fer memòria de tot el que s’havia fet durant les sessions del Consell

Aquestes propostes es presentaran en el Ple Municipal del proper dimarts 24 de maig a l’ajuntament. És el moment per explicar tot el que s’ha fet sobre la diversitat funcional i 20160505_175547en especial perquè l’alcaldessa i la resta de regidors escoltin les idees de millora que caldria fer a Santa Perpètua segons la visió dels infants de 5è.

 

 

Per acabar la sessió d’ahir, vam fer un joc on cada infant explicava com s’havia sentit o què li havia semblat el consell. Algunes de les valoracions van ser : “Content, divertit, molt xulo, he après molt , ara penso d’una altra manera”


Sens dubte els infants han estat molt responsables i compromesos amb l’encàrrec que en la primera sessió del consel, el regidor d’educaciór Antonio Egea, els hi va fer. Responsables, si, però tal com ells expressen “ha estat molt xulo! “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s