Notícies

JA TENIM ELS NOUS REPRESENTANTS DEL CONSELL DELS INFANTS

En la primera trobada del consell dels infants, el passat dimarts 15 de desembre, vam conèixer els nous membres del consell dels infants per a aquest any 2016.
Després de fer uns jocs per aprendre els noms de tots ( feina difícil ja que som molts! ) vam fer una dinàmica en parelles per tenir les idees clares sobre el Consell. Vam recordar què és, quines són les nostres funcions, quan ens reunim…

També vam saber què és el CNIAC amb la visita del Victor que és el nostre representant al CNIAC i va ser membre del Consell dels infants de Santa Perpètua dos anys. Li vam poder fer totes les preguntes que teníem!

Com cada any, l’ajuntament ens fa un encàrrec per treballar durant tot el curs. Per això, ens va visita

r el regidor d’educació, el senyor Antonio Egea Corbalán, per explicar-nos que els agradaria que aquest any parléssim de la disCAPACITAT a Santa Perpètua. Ens va dir que necessiten la nostra ajuda per fer que al nostre poble tothom se senti millor.
A nosaltres ens ha agradat el tema tot i que sabem que és una mica difícil. No ens importa, però, entre tots ho aconseguirem perquè també tindrem el suport dels nostres companys i companyes de la nostra escola.
La primera activitat està publicada des d’avui mateix. Es pot trobar al menú encàrrec 2016: la disCAPACITAT dins d’ACTIVITAT 1.

Ens ajudes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s